Hello world!Hello world!

November 6, 2009

Sau cum s-ar zice pe românește, ”Bine te-am gasit, lume!”. Știți cum iau naștere lucrurile – mici, neajutorate, nepricepute… La fel și acest site, micul meu blog și ”spațiu web”, care se dorește a fi o colecție de gânduri, lecții și evenimente – toate constituind o parte din ceea ce mă construiește pe mine, profesional și personal.

Am structurat site-ul, momentan, pe 3 categorii: tehnologie, viață și gânduri. În secțiunea de tehnologie voi posta tot ceea ce experimentez și învăț din punct de vedere profesional. Vor fi o serie de articole tehnice, probabil din domeniul administrării serverelor, programării… și tot ceea ce mi se mai oferă în cale pe traseul meu profesional.

Secțiunea despre viață va include o serie de articole ce vor descrie întâmplări și evenimente din viața de zi cu zi – excursii, teatre, filme… tot ceea ce ține de pasiunile mele extracurriculare.

În cea de-a treia secțiune, ”gânduri”, voi publica filozofări proprii ce pot fi exprimate și împărtășite celorlalți. Filmulețe, imagini sau poezioare, sau pur și simplu gânduri dintr-un anumit moment – toate își vor găsi locul în această secțiune.

Acestea fiind spuse, doresc noului născut, care de-abia a spus ”Hello world!”, o viață fericită!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply
*